maanantai 23. huhtikuuta 2007

Ystävät



Muistaakohan kukaan tätä vanhaa värssyä, joka ainakin meidän nuoruudessa kirjoitettiin varmaan jokaiseen runovihkoon. Ja onkohan tänä päivänä enää runovihkoja olemassakaan? Mulla ainakin on, ja sitä on aina hyvä selata, kun tarvii johonkin korttiin runoa. Kaikki ei vain ole julkaisukelpoisia enää tällä ikää :D Pitänee varmaan tehdä joku siistitty versio siitäkin runovihosta, että jälkipolvillekin olisi näytettävää..
"Ystävyys on kuin pikkuinen ukko,
jolla on taskussa avaimet ja lukko.
Niillä se sitoo ystävät yhteen,
niinkuin maamies pellolla lyhteen."

Ja mistäköhän tämäkin tuli mieleen? Alla oleva koru menee ystävättärelleni synttärilahjaksi tänään. Siniset sirut ja siemenhelmet samasta Tiimarin setistä, vaijeri ja kiinnityshelmet Helmimerestä ja lukko Villihelmen sekoituksesta.



Hullaannuin taas vaijerikoruihin muutenkin. Ja tein niitä eilen aika moisen satsin. Nyt olisi taas joka vaatteeseen oma korunsa ja väriyhdistelmänsä. Kun vain vielä ehtisi niitä joskus pitää, täytyy varmaan jaella enimmät taas sukulaisille=) Mutta kuvia niistä taas myöhemmin, työt haittaa harrastuksia.. Vielä kun keksisi, että miten näistä ottaa nättejä kuvia, Keke kun ei suostu enää malliksi! Tämä kannettavan laukku ei ehkä ole se nätein alusta. Taas joutuu siis surffaamaan kollegoiden sivuilla, ai harmi! Ja sitä mietin, että olisikohan näistä kuvista tarvetta saada suurempia klikkaamalla kuvaa? Vai riittääkö tarkkuus ja koko, että saa selvää, mitä näissä kuvissa oikein on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti