keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Uusia vaijerikoruja



Edellisviikonloppuna kotikunnassani oli kirpputori yhden päivän ajan. Meillä oli siellä oma pöytä ( olen päässyt melkein kaikista vanhoista videoista jo eroon;) ). Äitini ehdotti, että kokeilisin laittaa helmiaikaansaannoksiani myyntiin. Heikki teki minulle edellisiltana yömyöhään telinettä, sillä enhän tietenkään ollut muistanut pyytää sitä ihmisten aikaan.. Tässä kuvia myyntipöydästä helmitöiden osalta:

 

Ja nyt on ensimmäiset eurot tienattu helmitöillä!! Päivän saldo oli hulppeat 9 euroa! Myytynä delfiini, tipu ja enkeli. Yksikään koru ei löytänyt uutta omistajaansa, mutta ei siellä löytänyt oikein mikään muukaan. Mutta tuonkin 9 euroa saan laittaa taas helmiin!! Tämän kuun lopulla firma tekee kesänalkajaisreissun Tampereelle, minut löytää varmaankin taas Helmimerestä kuolaamasta ;D

Vaijerikoruja olen tehnyt urakalla. Sisko ehti jo omansa valita, mutta on näissä vielä omiksi ja muidenkin tarpeiksi. Nyt on vain vaijeri loppu, mutta haaveilen saavani sitä myös Viipurista ja halvalla tietenkin. Ensi viikollahan se matka jo onkin!

 
Oransseja siruja kullanvärisessä vaijerissa ja kullatussa lukossa. Nuo okrat chipsit ovat Idänhelmestä. Vaijeri ja kiinnityshelmet Tiimarin setistä (kiitos vaan Tuula ;D)

 
Vaaleanpunaisia siruja ja siemenhelmiä kullanvärisessä vaijerissa ja kullatussa lukossa. Nämä kaikki Tiimarin.

 
Mustia Onyxejä ja siemenhelmiä teräksenvärisessä vaijerissa, hopeoitu lukko. Värkit Helmimerestä.

 

Tiimarin sinisiä siruja ja siemenhelmiä teräksenvärisessä vaijerissa, hopeoitu lukko.


Tiimarin tummansinisiä siruja ja hematiitinvärisiä siemenhelmiä teräksenvärisessä vaijerissa, hopeoitu lukko.

Näihin vaijerikoruihin olen kyllä tykästynyt tosissaan jo niiden helppouden ja nopeudenkin takia. Kuvaaminenkin oli pitkästä aikaa ihan kivaa, kun oli valoa ja keksin mielestäni kivan kuvausalustankin. Siitä innostuneena päivitin siitä punaisesta korusta myös edelliseen postaukseen yhden korun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti