tiistai 24. heinäkuuta 2007

Uusia rannekorujaEnsimmäiset kaksiriviset rannekorut ovat vihdoin myös valmiina. Ja toki jo luovutettu omistajalleenkin. Sisällä vaijeria, lukot taannoiselta Viipurin reissulta, samoin siemenhelmet. Sirut Luxoniasta, antiikkipatinoidut osat HelmiQ:sta. Sisko ideoi nämä itse, minä sain vain kunnian toteuttaa. Ja sopii näin päin välillä mullekin ;=)


Mustaa ja hopeaa.


Turkoosia ja mustaa hopealla höystettynä.

Pikkusisko halusi serkun häihin myös vaijerikorut, hänellä oli mustavalkoinen hame, siinä valkoinen leveä vyö, ja päässään valkoinen panta. Ne aivan huusivat Howliiteistä tehtyjä kaula- ja rannekoruja, näistä rannekoru alla. Tein vielä nilkkakorunkin, josta kuva tulee, kun sen joku ehtisi ottaa... VINKVINK!


Tampereen retkikin tehtiin. Ja kävin kuitenkin Helmimeressä. Sanoin vain siskolleni käynnin jälkeen, että estäisi minua seuraavalla kerralla kun sinne taas haluan. Kahdesti olen nyt jo hieman pettynyt siellä käydessäni. Lisäksi siellä oli myyjä, joka kysyi pikku-ukolta, että osaisiko hän näyttää sormilla miten vanha on. Sanoin että ei kai nyt vielä, kun on vasta toisella vuodella. Hän ei meinannut uskoa, väitti ukkoa kolmi-nelivuotiaaksi =) Mutta oli heillä mielenkiintoinen helmitaulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti