sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Taas rannekoruja


Nämä rannekorut on tässä taas jääneet kaikessa tohinassa laittamatta. Me ollaan siskon kanssa suunniteltu tätä uutta sivupohjaa ja nimeä ja slogania jo varmaan pari kuukautta, ja se on vienyt sitten kyllä ajatuksia aina kiitettävästi muualle. Ja ne helmikaupat ja kaikki ihanat korublogit, mitä pitää seurata, puhumattakaan itse helmetti-keskustelufoorumista. Niin paljon kaikkea, ja niin vähän aikaa. Sanoin just armaalle miekkoselle, joka tänään palasi reissultaan kotiin, että nyt kun olisi kaksi viikkoa saanut koruilla iltaisin hyvällä omallatunnolla, niin on ollut iltaisin päivän touhuista niin poikki, ettei ole kyllä juuri jaksanut helmien päälle katsoakaan. Nyt olis taas inspiraatiota ja ehkä vähän jaksamistakin, muttei malta, kun Heikki on taas kotona. On tämä niin hankalaa =)

Kuitenkin, tässä näitä koruja:

Oransseja helmiäisiä ja hematiitin värisiä lasihelmiä. Hopeoitu lukko.

Viininpunaisia kuupintaisia lasihelmiä, kalotteja, hopeasisus-siemenhelmiä ja mustia särmikkäitä lasihelmiä. Hopeoitu lukko. Tällaisen tein juhannusviemisiksi veljen vaimollekin.

Valkoisia kuupintaisia lasihelmiä, kalotteja,hopeasisus-siemenhelmiä sekä turkooseja särmikkäitä lasihelmiä. Kesäinen koru hopeoidulla lukolla.

Mustia tabletteja (lasihelmiä), sekä 8-koon hopeasisus-siemenhelmiä vaijerissa hopeoidulla lukolla. Tämän yksi nuori neito valitsi synttärilahjakseen, ja sopikin kyllä hänelle nätsysti. Sisko vain taisi olla vähän katkera, mutta lupasin hänellekin jotain vastaavaa =).

Hopeakorujakin on syntynyt jokunen. Niistä lisää tuonnempana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti