sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Töihinpaluun kynnyksellä

.. huomenna tämä ihana loma sitten tältä kesältä loppuu, töihinpaluu kutsuu heti Pietarsaaren reissulla. Kesä on ollut ihana, paljon mukavaa tekemistä, näkemistä ja kokemista on ehtinyt näihin kolmeen kuukauteen. Ihan niin iloisena se ei päättynyt, mutta minkäs sitä elämän kiertokululle voi :(

Tähän kesään on mahtunut osaltani poikkeuksellisen paljon markkinoita ja uusien ihmisten tapaamista. On käyty Isossakyrössä, Laihialla, Lapväärtissä, Ruovedellä, Vaasassa ja vielä on parit markkinat tälle syksyä jäljelläkin. Itseäni toistaakseni kiitän teitä kaikkia uudelleen, uusia korunomistajia, blogissani vierailijoita ja kommentoijia ja tietysti kaikkia sukulaisia ja ystäviä, jotka täällä vierailette :)

Avainnauhat osoittautuivat tämän kesän suosikiksi. Näitä on mennyt paljon, ja näitä on tehty paljon. Tässä taas mukava pläjäys. Materiaalinahan kaikissa hopeoitu korumetalliketju, lasi-, tai makeanvedenhelmet- tai metallihelmet. Kaikki nikkelitöntä tietysti.





Olettehan muuten huomanneet, että täällä uudessa blogissa kuvan saa vähän suuremmaksi kun vain klikkaa sitä? Ei tarvitse näin pienistä tihrustaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti