keskiviikko 17. tammikuuta 2007

SpiraalitEikä ollut eilinen ilta edes pitkä, ja silti äiskäni synttärilahjat ehtivät valmistua. Tai no, minulla ei ollut solmusuojia riittävästi, eikä sopivia lukkojakaan, joten jäin odottelemaan niiden osalta tämän päivän postia, ja siellä olikin taas iloinen yllätys!


Tässä viimeinen kolmesta tilauksesta, tämä tuli HelmiQ:sta. Jokaisessa tilaamassani paketissa on ollut jotain kivoja ylläreitäkin, VilliHelmestä tuli jopa karkkiakin :) Kuitenkin, nyt on hopeoituja ja kullattuja lukkoja vähintäänkin riittävästi. Vaikkakin nämä ovat kooltaan 11mm, ja hieman moitin niitä liian suuriksi, silti kaulakoruissa ne ovat ihan sopivia.

Mutta asiaan. Se äiti. Tänäkin vuonna tuli kielto, että lahjoja ei synttäriksi saa hankkia, mutta eipä tuo ole ennenkään meitä estänyt.. Mä tilasin jo hyvissä ajoin (siis viime viikolla) tarvittavat värkit, ja nämä hematiittimustat helmethän tulivat Helmitaulusta.


Kaulakoru ja rannekoru samaa sarjaa. Itse tykkäsin tosi paljon aikaansaannoksistani, toivottavasti myös mude tykkää.


Tässä vielä lähikuvaa.
Spiraali on helppoa ja nopeaa tehdä, sisällä käytetyt helmet ovat kokoa 8, pikkuhelmet päällä kokoa 10, ja isot helmet kokoa 6. Lankana on musta nymo, joka ei varmasti pilkahtele tuolta välistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti