maanantai 1. lokakuuta 2007

Huonejärjestelyitä


Heikki oli viikonlopppuna merellä, ja mitäpä muuta silloin voi tehdä, kun kutsua siskot apuun tuvan räjäytykseen! No ei nyt ihan kirjaimellisesti, mutta oli systerin kanssa perjantaina puhetta makuuhuoneen ahtaudesta, ja hän ehdotti, että miksi emme vaihtaisi työhuoneen ja makuuhuoneen paikkaa, työhuone kun on kuitenkin näistä suurempi. Pientä remonttia tämä muutos vaati, maalausta ja kaappien paikan vaihtoa, pyhäillalla oltiin kyllä aivan puhkipoikki! Mun toive oli jotain vihreää, ja sitähän saatiin. Koska ajatuksena on jossain vaiheessa tehdä lastenhuone tästä entisestä työhuoneesta, niin sekin otettiin huomioon jo tämän rempan yhteydessä, lauantai-ilta kului rattoisasti äitin askartelulehtiä selaten ja netissä roikkuen siiltä etsien.

Valitettavasti mulla ei ole taaskaan kuvaa ennen-tilanteesta, mutta jälkeen kuvia riittää! Tarkkasilmäisin voi huomata, että pari listaa vielä uupuu, mutta sehän ei ole paljoa se!







Helmirintamalla on tosi hiljaista. Olen vain pääasiassa järjestellyt laatikoita uuteen uskoon. Yksi lumihiutale odottaa kuvausta, mutta sitäkään en ole saanut aikaiseksi. Hopeatöissä valmistui viime viikolla muinaisketju, mutta sekin on vielä lukkoa ja rummutusta vaille, niin siitäkin juttua myöhemmin! Kärsivällisyyttä pyydän, kaikki työt haittaa mun harrastuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti