maanantai 29. lokakuuta 2007

Lisää hopeitaPakko myöntää, että hopeakoruja on nyt tällä hetkellä varmaan uutuudenviehätyksestäkin johtuen kivempi tehdä kuin helmikoruja. Tässä viime viikolla kurssilla rummutetut ranneketjut. Kuvien laatu on sanonko mistä... Puhumattakaan kotona tehdyistä koruista, mun pihdit ei ole olleet laadultaan kovinkaan hyvät, varsinkin tuosta ruorista näkee miten rumaa jälkeä ne on tehneet lankaan. Mutta eiköhän nämä omaan käyttöön sovellu ihan mukavasti! Näläkä kasvaa syödessä niin materiaalien kuin työkalujenkin suhteen!


Ylhäältä alaspäin: toinenkin muinaisketju, Cordell-ranneketju, Ruori-ranneketju ja Roosa-ranneketju.


Ruori on tehty 1,0millisestä hopealangasta. Isommat renkaat 5,5mm, pienemmät 3,5mm.


Cordell on tehty 1,0mm puolipyöreästä hopealangasta.


Roosa on tehty 0,8mm hopealangasta 3,5millisistä lenkeistä.

Viikonloppuna käytiin Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Mulla oli monta helmikaupan osoitetta katsottuna, mutta lopun viimein ei osuttu kuin Askarelliin, ja sieltäkään en ostanut yhtään mitään! Ja sain ainakin yhden ihmisen yllättymään:)
Mutta nyt on enää neljä viikkoa töitä jäljellä, sitten on ainakin kuukausi omaa aikaa, kun miehet ovat hoitopaikoissaan. Suunnittelin, että aamupäivät siivotaan ja iltapäivät helmeillään ja hopeaillaan! Josko sais joulusiivotkin tehtyä, puhumattakaan joulukorteista (joiden tämän vuoden malli on kyllä jo ideoituna!) ja joululahjoista jne jne. Kumpaankohan kategoriaan nuo joulukortit pitäisi laittaa? Taitavat kuulua siivoamisen alle, koska nehän on "pakko" tehdä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti