maanantai 14. huhtikuuta 2008

Kiitoskortteja


Pikkumiehen vol 2 syntymästä tulee jo kolme kuukautta, ja ristiäisistäkin pian pari kuukautta. Olen ollut laiska ja saamaton kiitoskorttien kanssa, ja tehnyt niitä enemmän kuin pitkässä liemessä... Mutta vihdoinkin ne ovat valmiit ja pääosin jo toimitettu perillekin. Pakko esitellä näitä ihanaakin ihanempia käden- ja jalanjälkiä täälläkin!


Ainoastaan ristiäisten kiitoskorteissa oli käden kuva, niitä oli vaikeampi tehdä sattuneesta syystä =)


Jalkakortit toimitettiin kaikille muille pikku-ukkelia muistaneille.

Sisällä on ao. teksti, kiitokset muistamisista ja miekkosen koko nimi. Ja kastemekkokuva vielä kortin välissä.
"Silitti hiljaa enkelin siipi,
kauneinta kaikista käytti.
Onnenovesta hiljaa hiipi,
toiveet todeksi täytti."

Ja minähän säästin rankimman päälle kustannuksissa. Kartongit eivät tällä kertaa olleet valmiita sydänaukkoisia korttipohjia, vaan Kössistä valkoista kartonkia. Ne leikkasin A5-kokoisiksi mattopuukkoa käyttäen, taittelin ja sitten valmista sydänaukkokorttia käyttäen piirsin sydämen, jonka leikkasin
yhdellä synttärilahjaksi saamastani veitsisarjan veitsellä. Sitten vielä hopeatussilla reunat, ja tekstit kanteen, vihreällä geelikynällä tekstit sisälle. Oma tarinansa olisi noiden käsien ja jalkojen ikuistaminen sormivärejä käyttäen papereihin, niiden leikkaaminen ja sitten liimaaminen korttiin. Eli lyhyesti, helppoa kuin heinänteko :D Mutta niin mun lempparipuuhaa! Vain aika on joskus kortilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti