lauantai 26. heinäkuuta 2008

Korusettejä


Sitä Vaasan toria silmälläpitäen tein myös viime viikkoisen lomareissun jälkeen yömyöhälle korusettejä, että olisi jotain esiteltävääkin.Korut eivät juurikaan menneet kaupaksi, ihailijoita oli kyllä, joten syynä oli joko hinnat, epäsopivat korut, tai sitten mun pitää luovuttaa, ja etsiä joku toinen paikka korumyynnille näiden kirpparitapahtumien sijaan. Saldona oli kuitenkin osaksi palaneet jalat, palanut kaula ja vähän käsivarretkin aurinkorasvasta huolimatta, mutta toki muutama myytykin koru. Kokonaisuutena päivä oli auringonkin ansiosta tosi hieno ja seurakin mukavaa, että voisin siltikin lähteä toistekin, oli kiva nähdä tuttujakin!

Tässä ne korusetit. Pääasiassa materiaaleina helmiäislasihelmet, huurretut lasihelmet ja särölasihelmet. Tämä kuva on pitkästä aikaa linkki isompaan kuvaan, sillä helmet oli huolella valittu näihin koruihin, ja lähestulkoon kaikkia voisin jopa ajatella itsekin pitäväni! (paitsi noita vihreitä, mutta onhan sillekin värille käyttäjänsä =) ) 



Tällä viikolla en ole helmeillyt lähestulkoon ollenkaan, Heikillekin tuumasin, että taitaa siitäkin tuntua siltä, että olisi saanut vaimonsa takaisin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti