maanantai 7. heinäkuuta 2008

Viime viikolta


Tässä viime viikon saldoa. En taida viitsiä jokaisesta laittaa erikseen kuvaa, vaijerikoruja oli pitkästä aikaa sen verran mukava tehdä, että näitä sitten syntyikin. Kröhöm, noin 20 kappaletta =)


Vaijerikoruissa lukot ja kiinnityshelmet ovat hopeoituja, ja vaijeri on siimalla päällystettyä teräsvaijeria.

Ensimmäiset kokeilut nahkanyörikoruista:

Riipuksina neliapila-oliivijaderiipukset tai sateenkaari soocho jade meritähdet, hopeoidut korupiikit, nauhanpäät ja lukot.

Samaten innostuin tekemään korviksia, kuten ao. kuvista näkyy. Kaikissa korviksissa on hopeoidut koukut ja korupiikit.

Turkooseja hopeafolio lamppuhelmiä, hematiittisydämiä, neliönmuotoisia vihreitä ja punaisia lasihelmiä sekä yhdet siniset epämääräisen pyöreät lasihelmet.


Korallikivisiruja, turkoosin kahta eri sävyä siruja, sekä sinistä, punaista, vaaleanpunaista ja vihreää helmiäislasihelmeä kristallibiconeilla.

Joku kysyi, että mitä tuolla vapaissa olevat korut maksavat. Tarkoitus on laittaa hinnat myös sinne, mutta voin tässäkin sanoa, että vaijerikaulakorut ja suurin osa rannekoruistakin ovat kaikki vitosen kappale, kaksiriviset sydän- tms riipuskaulakorut kympin, ja korvikset kolme euroa. Hopiakorut on sitten tietty vähän tyyriimpiä, koska materiaalit on kalliimpia. Mun tarkoitus kun ei ole rikastua (toki sekään ei haittaisi =D ), vaan tilata paremmalla omallatunnolla uusia värkkejä! Ja toimitus kaikissa koruissa on vapaasti Laihialta =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti