perjantai 11. heinäkuuta 2008

Minulle uutta keksintöä


Hamstrasin Niru-Narun loppuunmyynnistä monta purkkia Gütermannin 6mm helmiäislasihelmiä. Olen niitä tässä pyöritelly monet kerrat, ja nyt toissapäivänä sain vihdoin jopa ihan itse ahaa-elämyksen siitä, että mitä niistä voisi tehdä ;) (niinkuin tämmöisiä ei olisi kukaan koskaan vielä tehnyt...)


Tässä siis kahdenvärisiä kuuden millin helmiä, toiset helmiäislasihelmiä ja toiset huurrettuja lasihelmiä. Välissä kirkkaita hopeasisus-siemenhelmiä ja isoja siemenhelmiä. Lukko hopeoitu, ja tässäkin taas erikseen irrotettava riipus.

Samaa tyyliä rannekorussa. Lukkona hopeoitu sydänlukko.

Tässä kaulakorussa (tälle on toki myös rannekoru) värit ovat toisinpäin, ja riipuksena tuommoinen pitkulainen pyöreä hopeafoliosisus-lamppuhelmi.

Santeri ei ole tällä viikolla juurikaan nukkunut päikkäreitä, vaan päivät ollaan oltu sitten yhdessä koko ajan. Näitäkin helmiä kun alakerrassa rakentelin ja sommittelin, niin pikkumiekkonenhan auttoi kovastikin... Ensimmäisen purkin kaatuessa tuumasi tuo, että "vahinkoja sattuu"! Voiko siinä olla kiukkuinen, vaikka kaikki helmet pyörivät pölyn sekaan sohvan alle =)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti